ا
-
احمدی، مینا
شناسایی و تغییر مس، کروم و کبالت در بافت خوراکی عضله ماهی اسبله glanis) Silurus) نمونه برداری شده از تالاب انزلی [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 23-30]
-
احمدنژاد، محدثه
برخی از خصوصیات تولید مثلی ماهی اسبله اروپایی جنس نر( L. , 1758 Silurus glanis) در تالاب بین المللی انزلی [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 119-127]
-
اعتمادیان، یاسمن
بررسی خاصیت دارویی 5 جلبک قهوهای بومی حوزه آبهای جنوب کشور و ترویج آنها برای پرورش [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 43-52]
-
اکبرزاده، آرش
ترکیبات اسید چرب و ارزش تغذیه ای میگو Macrobrachium nipponense تالاب انزلی در سه زیستگاه غرب، مرکز و شرق [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 25-34]
-
اللهیاری، محمدصادق
موانع توسعه اقتصادی و اجتماعی پرورش ماهیان گرمابی در شهرستان رشت [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 13-24]
-
امیدوار، صادق
مهمترین بیماری های عفونی کپور نقره ایHypophthalmichthys molitrix و راه های کنترل و پیشگیری از آنها [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 29-42]
-
امراللهی بیوکی، نرگس
ترکیبات اسید چرب و ارزش تغذیه ای میگو Macrobrachium nipponense تالاب انزلی در سه زیستگاه غرب، مرکز و شرق [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 25-34]
-
امیری سندسی، افشین
معرفی روش های مختلف استحصال فایتوبیوتیکهای مورد استفاده در آبزی پروری [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 59-74]
-
امیری مجازی، باقر
برخی از خصوصیات تولید مثلی ماهی اسبله اروپایی جنس نر( L. , 1758 Silurus glanis) در تالاب بین المللی انزلی [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 119-127]
ب
-
باقری، سیامک
وضعیت گونه های زئوپلانکتون در جنوب غربی دریای خزر، سواحل انزلی [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 63-72]
-
بهمنش، شهرام
موانع توسعه اقتصادی و اجتماعی پرورش ماهیان گرمابی در شهرستان رشت [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 13-24]
-
بهمنش، شهرام
برخی از خصوصیات تولید مثلی ماهی اسبله اروپایی جنس نر( L. , 1758 Silurus glanis) در تالاب بین المللی انزلی [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 119-127]
پ
-
پیکان حیرتی، فاطمه
مورفولوژی گلبول های قرمز بچه ماهیان آمیخته تریپلویید، قزل آلای رنگین کمان و ماهی آزاد دریای خزر [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 31-41]
ج
-
جعفری، نغمه
اثرات محرومیت و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و ذخایر انرژی در تاسماهیان [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 75-94]
ح
-
حاجی مرادلو، عبدالمجید
برخی از خصوصیات تولید مثلی ماهی اسبله اروپایی جنس نر( L. , 1758 Silurus glanis) در تالاب بین المللی انزلی [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 119-127]
-
حافظیه، محمود
تاثیر نانو ذره آهن و Lactobacillus plantarum KC426951 پوششدار شده به صورت مجزا و تلفیقی بر فاکتورهای رشد و زنده مانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 99-110]
-
حافظیه، محمود
غنی سازی ناپلیوس آرتمیا ارومیانا به منظور افزایش کمی و کیفی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) در بهبود بازسازی ذخایر [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 51-58]
-
حسینی، سید عبدالحمید
ضدعفونی کننده های شیمیایی مورد استفاده برای تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 95-108]
-
حسنی مقدم، مریم
معرفی روش های مختلف استحصال فایتوبیوتیکهای مورد استفاده در آبزی پروری [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 59-74]
-
حقیقی کارسیدانی، سمیه
مهمترین بیماری های عفونی کپور نقره ایHypophthalmichthys molitrix و راه های کنترل و پیشگیری از آنها [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 29-42]
خ
-
خانی پور، علی اصغر
شناسایی و تغییر مس، کروم و کبالت در بافت خوراکی عضله ماهی اسبله glanis) Silurus) نمونه برداری شده از تالاب انزلی [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 23-30]
-
خانی پور، علی اصغر
بررسی خاصیت دارویی 5 جلبک قهوهای بومی حوزه آبهای جنوب کشور و ترویج آنها برای پرورش [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 43-52]
-
خانی پور، علی اصغر
شاه میگوی آب شیرین گونه مناسب برای معرفی به صنعت آبزی پروری ایران [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 73-87]
-
خانی پور، علی اصغر
تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18- [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 17-28]
-
خانی پور، علی اصغر
تاثیر کنستانتره پروتئین ماهی سیم بر ارزش غذایی و فاکتورهای شیمیایی کلوچه ماهی در دمای محیط [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 59-70]
-
خانی پور، علی اصغر
ترکیبات اسید چرب و ارزش تغذیه ای میگو Macrobrachium nipponense تالاب انزلی در سه زیستگاه غرب، مرکز و شرق [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 25-34]
-
خانی پور، علی اصغر
تاثیر غنی سازی ماکارونی تولید شده به روش صنعتی با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر میزان ذائقه پسندی [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 109-118]
-
خطیب حقیقی، سپیده
بررسی میزان آلودگی کلیفرمی رودخانه کرگانرود در غرب استان گیلان [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 87-98]
د
-
دادای قندی، عظمت
وضعیت گونه های زئوپلانکتون در جنوب غربی دریای خزر، سواحل انزلی [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 63-72]
-
درافشان، سالار
مورفولوژی گلبول های قرمز بچه ماهیان آمیخته تریپلویید، قزل آلای رنگین کمان و ماهی آزاد دریای خزر [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 31-41]
-
دقیق روحی، جواد
پرورش ماهی آزاد دریای خزر( Salmo caspius ) با استفاده از آب لب شور دریای خزر از مرحله انگشت قد تا مرحله پیش پرواری [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 1-16]
ر
-
راستیان نسب، ابوالحسن
ضدعفونی کننده های شیمیایی مورد استفاده برای تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 95-108]
-
رجبی نژاد، رضا
افزایش تولید طبیعی شیرونومیده در استخرهای پرورش ماهی با استفاده از نور و دستکاری بستر [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 53-62]
-
رمضانی عاقله، بابک
مهمترین بیماری های عفونی کپور نقره ایHypophthalmichthys molitrix و راه های کنترل و پیشگیری از آنها [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 29-42]
-
رهبری، شورای
تعیین حد مجاز مصرف علف کش دیورون بر روی بقاء Daphnia magna [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 1-11]
-
روفچائی، رودابه
معرفی روش های مختلف استحصال فایتوبیوتیکهای مورد استفاده در آبزی پروری [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 59-74]
ز
-
زارعی، ثارالله
مورفولوژی گلبول های قرمز بچه ماهیان آمیخته تریپلویید، قزل آلای رنگین کمان و ماهی آزاد دریای خزر [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 31-41]
-
زارع گشتی، قربان
تاثیر کنستانتره پروتئین ماهی سیم بر ارزش غذایی و فاکتورهای شیمیایی کلوچه ماهی در دمای محیط [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 59-70]
-
زارع گشتی، قربان
تاثیر غنی سازی ماکارونی تولید شده به روش صنعتی با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر میزان ذائقه پسندی [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 109-118]
-
زحمتکش، عسگر
استخراج وشناسایی ساختاری کیتین از فلس ماهی سفید (Rutilus frisii Kutum) [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 13-21]
-
زحمتکش، عسگر
شاه میگوی آب شیرین گونه مناسب برای معرفی به صنعت آبزی پروری ایران [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 73-87]
-
زحمتکش، یعقوب علی
بررسی خاصیت دارویی 5 جلبک قهوهای بومی حوزه آبهای جنوب کشور و ترویج آنها برای پرورش [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 43-52]
-
زرین کوب، نگار
تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18- [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 17-28]
س
-
سبک آرا، جلیل
وضعیت گونه های زئوپلانکتون در جنوب غربی دریای خزر، سواحل انزلی [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 63-72]
-
سبک آرا، جلیل
ریخت شناسی، شناسایی، پراکنش وفهرست گونه های آنتن منشعبان (Cladocera) درمناطق مختلف تالاب انزلی [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 59-70]
-
سیف زاده، مینا
شناسایی و تغییر مس، کروم و کبالت در بافت خوراکی عضله ماهی اسبله glanis) Silurus) نمونه برداری شده از تالاب انزلی [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 23-30]
-
سیف زاده، مینا
تاثیر کنستانتره پروتئین ماهی سیم بر ارزش غذایی و فاکتورهای شیمیایی کلوچه ماهی در دمای محیط [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 59-70]
-
سهرابی، تورج
موانع توسعه اقتصادی و اجتماعی پرورش ماهیان گرمابی در شهرستان رشت [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 13-24]
ش
-
شعبانپور، بهاره
بررسی خاصیت دارویی 5 جلبک قهوهای بومی حوزه آبهای جنوب کشور و ترویج آنها برای پرورش [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 43-52]
-
شمسایی، مهدی
تعیین حد مجاز مصرف علف کش دیورون بر روی بقاء Daphnia magna [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 1-11]
-
شناور ماسوله، علیرضا
تاثیر نانو ذره آهن و Lactobacillus plantarum KC426951 پوششدار شده به صورت مجزا و تلفیقی بر فاکتورهای رشد و زنده مانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 99-110]
ص
-
صیاد بورانی، محمد
پرورش ماهی آزاد دریای خزر( Salmo caspius ) با استفاده از آب لب شور دریای خزر از مرحله انگشت قد تا مرحله پیش پرواری [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 1-16]
-
صادقی، زهرا
معرفی روش های مختلف استحصال فایتوبیوتیکهای مورد استفاده در آبزی پروری [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 59-74]
-
صلواتیان، سید محمد
افزایش تولید طبیعی شیرونومیده در استخرهای پرورش ماهی با استفاده از نور و دستکاری بستر [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 53-62]
ع
-
عینی دیوشلی، حسین
افزایش تولید طبیعی شیرونومیده در استخرهای پرورش ماهی با استفاده از نور و دستکاری بستر [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 53-62]
ف
-
فلاحتکار، بهرام
مروری بر نیازمندیهای مواد معدنی در تغذیه ماهی قزلآلای رنگینکمان (mykiss Oncorhynchus) [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 43-58]
-
فلاحتکار، بهرام
اثرات محرومیت و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و ذخایر انرژی در تاسماهیان [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 75-94]
-
فلاحی کپورچالی، مریم
تعیین حد مجاز مصرف علف کش دیورون بر روی بقاء Daphnia magna [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 1-11]
-
فئید، منیره
مهمترین بیماری های عفونی کپور نقره ایHypophthalmichthys molitrix و راه های کنترل و پیشگیری از آنها [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 29-42]
-
فئید، منیره
بررسی میزان آلودگی کلیفرمی رودخانه کرگانرود در غرب استان گیلان [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 87-98]
ق
-
قاسمی، محدث
پرورش ماهی آزاد دریای خزر( Salmo caspius ) با استفاده از آب لب شور دریای خزر از مرحله انگشت قد تا مرحله پیش پرواری [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 1-16]
-
قاسمی، محدث
مهمترین بیماری های عفونی کپور نقره ایHypophthalmichthys molitrix و راه های کنترل و پیشگیری از آنها [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 29-42]
-
قانع، احمد
بررسی میزان آلودگی کلیفرمی رودخانه کرگانرود در غرب استان گیلان [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 87-98]
-
قائمی، ویدا
بررسی خاصیت دارویی 5 جلبک قهوهای بومی حوزه آبهای جنوب کشور و ترویج آنها برای پرورش [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 43-52]
ک
-
کردی، حمیده
تاثیر نانو ذره آهن و Lactobacillus plantarum KC426951 پوششدار شده به صورت مجزا و تلفیقی بر فاکتورهای رشد و زنده مانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 99-110]
-
کردجزی، معظمه
بررسی خاصیت دارویی 5 جلبک قهوهای بومی حوزه آبهای جنوب کشور و ترویج آنها برای پرورش [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 43-52]
-
کریم زاده، کتایون
استخراج وشناسایی ساختاری کیتین از فلس ماهی سفید (Rutilus frisii Kutum) [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 13-21]
-
کمالی، ابوالقاسم
برخی از خصوصیات تولید مثلی ماهی اسبله اروپایی جنس نر( L. , 1758 Silurus glanis) در تالاب بین المللی انزلی [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 119-127]
-
کمالی، صغری
تاثیر غنی سازی ماکارونی تولید شده به روش صنعتی با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر میزان ذائقه پسندی [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 109-118]
گ
-
گنجور، محمدسعید
ضدعفونی کننده های شیمیایی مورد استفاده برای تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 95-108]
ل
-
لواجو، فاطمه
ترکیبات اسید چرب و ارزش تغذیه ای میگو Macrobrachium nipponense تالاب انزلی در سه زیستگاه غرب، مرکز و شرق [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 25-34]
م
-
محسنی، محمود
کاربرد بتائین در افزایش رشد و بهبود سیستم ایمنی در تغذیه بچه فیلماهی پرورشی (Huso huso) [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 1-12]
-
محمدی تبار، بهمن
موانع توسعه اقتصادی و اجتماعی پرورش ماهیان گرمابی در شهرستان رشت [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 13-24]
-
محمدی تبار، بهمن
مولد سازی شاه میگوی آب شیرین [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 35-50]
-
محمودی، رقیه
ضدعفونی کننده های شیمیایی مورد استفاده برای تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 95-108]
-
مددی، فریبا
وضعیت گونه های زئوپلانکتون در جنوب غربی دریای خزر، سواحل انزلی [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 63-72]
-
مرتضایی، فائزه
مروری بر نیازمندیهای مواد معدنی در تغذیه ماهی قزلآلای رنگینکمان (mykiss Oncorhynchus) [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 43-58]
-
میرزاجانی، علیرضا
ترکیبات اسید چرب و ارزش تغذیه ای میگو Macrobrachium nipponense تالاب انزلی در سه زیستگاه غرب، مرکز و شرق [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 25-34]
-
مطلبی، عباسعلی
تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18- [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 17-28]
-
مکارمی، مرضیه
ریخت شناسی، شناسایی، پراکنش وفهرست گونه های آنتن منشعبان (Cladocera) درمناطق مختلف تالاب انزلی [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 59-70]
-
ملکی شمالی، سپیده
بررسی میزان آلودگی کلیفرمی رودخانه کرگانرود در غرب استان گیلان [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 87-98]
-
موسوی، سید عباس
مولد سازی شاه میگوی آب شیرین [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 35-50]
-
مومنی توتکله، مهدی
موانع توسعه اقتصادی و اجتماعی پرورش ماهیان گرمابی در شهرستان رشت [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 13-24]
-
مومنی توتکله، مهدی
مولد سازی شاه میگوی آب شیرین [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 35-50]
ن
-
نوغانی، فاطمه
تاثیر غنی سازی ماکارونی تولید شده به روش صنعتی با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر میزان ذائقه پسندی [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 109-118]
و
-
ولی پور، علیرضا
شاه میگوی آب شیرین گونه مناسب برای معرفی به صنعت آبزی پروری ایران [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 73-87]
-
ولی پور، علیرضا
پرورش ماهی آزاد دریای خزر( Salmo caspius ) با استفاده از آب لب شور دریای خزر از مرحله انگشت قد تا مرحله پیش پرواری [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 1-16]
-
ولی پور، علیرضا
تاثیر نانو ذره آهن و Lactobacillus plantarum KC426951 پوششدار شده به صورت مجزا و تلفیقی بر فاکتورهای رشد و زنده مانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 99-110]
-
ولی پور، علیرضا
مولد سازی شاه میگوی آب شیرین [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 35-50]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد