نمایه نویسندگان

ا

  • احمدی، مینا شناسایی و تغییر مس، کروم و کبالت در بافت خوراکی عضله ماهی اسبله glanis) Silurus) نمونه برداری شده از تالاب انزلی [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 23-30]
  • احمدنژاد، محدثه برخی از خصوصیات تولید مثلی ماهی اسبله اروپایی جنس نر( L. , 1758 Silurus glanis) در تالاب بین المللی انزلی [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 119-127]
  • اعتمادیان، یاسمن بررسی خاصیت دارویی 5 جلبک قهوه‌ای بومی حوزه آبهای جنوب کشور و ترویج آنها برای پرورش [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 43-52]
  • اکبرزاده، آرش ترکیبات اسید چرب و ارزش تغذیه ای میگو Macrobrachium nipponense تالاب انزلی در سه زیستگاه غرب، مرکز و شرق [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 25-34]
  • اللهیاری، محمدصادق موانع توسعه اقتصادی و اجتماعی پرورش ماهیان گرمابی در شهرستان رشت [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 13-24]
  • امیدوار، صادق مهمترین بیماری های عفونی کپور نقره ایHypophthalmichthys molitrix و راه های کنترل و پیشگیری از آنها [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 29-42]
  • امراللهی بیوکی، نرگس ترکیبات اسید چرب و ارزش تغذیه ای میگو Macrobrachium nipponense تالاب انزلی در سه زیستگاه غرب، مرکز و شرق [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 25-34]
  • امیری سندسی، افشین معرفی روش های مختلف استحصال فایتوبیوتیک‌های مورد استفاده در آبزی پروری [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 59-74]
  • امیری مجازی، باقر برخی از خصوصیات تولید مثلی ماهی اسبله اروپایی جنس نر( L. , 1758 Silurus glanis) در تالاب بین المللی انزلی [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 119-127]

ب

  • باقری، سیامک وضعیت گونه های زئوپلانکتون در جنوب غربی دریای خزر، سواحل انزلی [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 63-72]
  • بهمنش، شهرام موانع توسعه اقتصادی و اجتماعی پرورش ماهیان گرمابی در شهرستان رشت [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 13-24]
  • بهمنش، شهرام برخی از خصوصیات تولید مثلی ماهی اسبله اروپایی جنس نر( L. , 1758 Silurus glanis) در تالاب بین المللی انزلی [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 119-127]

پ

  • پیکان حیرتی، فاطمه مورفولوژی گلبول های قرمز بچه ماهیان آمیخته تریپلویید، قزل آلای رنگین کمان و ماهی آزاد دریای خزر [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 31-41]

ج

  • جعفری، نغمه اثرات محرومیت و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و ذخایر انرژی در تاسماهیان [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 75-94]

ح

  • حاجی مرادلو، عبدالمجید برخی از خصوصیات تولید مثلی ماهی اسبله اروپایی جنس نر( L. , 1758 Silurus glanis) در تالاب بین المللی انزلی [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 119-127]
  • حافظیه، محمود تاثیر نانو ذره آهن و Lactobacillus plantarum KC426951 پوشش‌دار شده به صورت مجزا و تلفیقی بر فاکتورهای رشد و زنده مانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 99-110]
  • حافظیه، محمود غنی سازی ناپلیوس آرتمیا ارومیانا به منظور افزایش کمی و کیفی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) در بهبود بازسازی ذخایر [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 51-58]
  • حسینی، سید عبدالحمید ضدعفونی کننده های شیمیایی مورد استفاده برای تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 95-108]
  • حسنی مقدم، مریم معرفی روش های مختلف استحصال فایتوبیوتیک‌های مورد استفاده در آبزی پروری [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 59-74]
  • حقیقی کارسیدانی، سمیه مهمترین بیماری های عفونی کپور نقره ایHypophthalmichthys molitrix و راه های کنترل و پیشگیری از آنها [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 29-42]

خ

  • خانی پور، علی اصغر شناسایی و تغییر مس، کروم و کبالت در بافت خوراکی عضله ماهی اسبله glanis) Silurus) نمونه برداری شده از تالاب انزلی [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 23-30]
  • خانی پور، علی اصغر بررسی خاصیت دارویی 5 جلبک قهوه‌ای بومی حوزه آبهای جنوب کشور و ترویج آنها برای پرورش [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 43-52]
  • خانی پور، علی اصغر شاه میگوی آب شیرین گونه مناسب برای معرفی به صنعت آبزی پروری ایران [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 73-87]
  • خانی پور، علی اصغر تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18- [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 17-28]
  • خانی پور، علی اصغر تاثیر کنستانتره پروتئین ماهی سیم بر ارزش غذایی و فاکتورهای شیمیایی کلوچه ماهی در دمای محیط [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 59-70]
  • خانی پور، علی اصغر ترکیبات اسید چرب و ارزش تغذیه ای میگو Macrobrachium nipponense تالاب انزلی در سه زیستگاه غرب، مرکز و شرق [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 25-34]
  • خانی پور، علی اصغر تاثیر غنی سازی ماکارونی تولید شده به روش صنعتی با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر میزان ذائقه پسندی [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 109-118]
  • خطیب حقیقی، سپیده بررسی میزان آلودگی کلیفرمی رودخانه کرگانرود در غرب استان گیلان [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 87-98]

د

  • دادای قندی، عظمت وضعیت گونه های زئوپلانکتون در جنوب غربی دریای خزر، سواحل انزلی [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 63-72]
  • درافشان، سالار مورفولوژی گلبول های قرمز بچه ماهیان آمیخته تریپلویید، قزل آلای رنگین کمان و ماهی آزاد دریای خزر [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 31-41]
  • دقیق روحی، جواد پرورش ماهی آزاد دریای خزر( Salmo caspius ) با استفاده از آب لب شور دریای خزر از مرحله انگشت قد تا مرحله پیش پرواری [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 1-16]

ر

  • راستیان نسب، ابوالحسن ضدعفونی کننده های شیمیایی مورد استفاده برای تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 95-108]
  • رجبی نژاد، رضا افزایش تولید طبیعی شیرونومیده در استخرهای پرورش ماهی با استفاده از نور و دستکاری بستر [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 53-62]
  • رمضانی عاقله، بابک مهمترین بیماری های عفونی کپور نقره ایHypophthalmichthys molitrix و راه های کنترل و پیشگیری از آنها [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 29-42]
  • رهبری، شورای تعیین حد مجاز مصرف علف کش دیورون بر روی بقاء Daphnia magna [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 1-11]
  • روفچائی، رودابه معرفی روش های مختلف استحصال فایتوبیوتیک‌های مورد استفاده در آبزی پروری [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 59-74]

ز

  • زارعی، ثارالله مورفولوژی گلبول های قرمز بچه ماهیان آمیخته تریپلویید، قزل آلای رنگین کمان و ماهی آزاد دریای خزر [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 31-41]
  • زارع گشتی، قربان تاثیر کنستانتره پروتئین ماهی سیم بر ارزش غذایی و فاکتورهای شیمیایی کلوچه ماهی در دمای محیط [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 59-70]
  • زارع گشتی، قربان تاثیر غنی سازی ماکارونی تولید شده به روش صنعتی با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر میزان ذائقه پسندی [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 109-118]
  • زحمتکش، عسگر استخراج وشناسایی ساختاری کیتین از فلس ماهی سفید (Rutilus frisii Kutum) [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 13-21]
  • زحمتکش، عسگر شاه میگوی آب شیرین گونه مناسب برای معرفی به صنعت آبزی پروری ایران [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 73-87]
  • زحمتکش، یعقوب علی بررسی خاصیت دارویی 5 جلبک قهوه‌ای بومی حوزه آبهای جنوب کشور و ترویج آنها برای پرورش [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 43-52]
  • زرین کوب، نگار تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18- [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 17-28]

س

  • سبک آرا، جلیل وضعیت گونه های زئوپلانکتون در جنوب غربی دریای خزر، سواحل انزلی [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 63-72]
  • سبک آرا، جلیل ریخت شناسی، شناسایی، پراکنش وفهرست گونه های آنتن منشعبان (Cladocera) درمناطق مختلف تالاب ‌انزلی‌ [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 59-70]
  • سیف زاده، مینا شناسایی و تغییر مس، کروم و کبالت در بافت خوراکی عضله ماهی اسبله glanis) Silurus) نمونه برداری شده از تالاب انزلی [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 23-30]
  • سیف زاده، مینا تاثیر کنستانتره پروتئین ماهی سیم بر ارزش غذایی و فاکتورهای شیمیایی کلوچه ماهی در دمای محیط [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 59-70]
  • سهرابی، تورج موانع توسعه اقتصادی و اجتماعی پرورش ماهیان گرمابی در شهرستان رشت [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 13-24]

ش

  • شعبانپور، بهاره بررسی خاصیت دارویی 5 جلبک قهوه‌ای بومی حوزه آبهای جنوب کشور و ترویج آنها برای پرورش [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 43-52]
  • شمسایی، مهدی تعیین حد مجاز مصرف علف کش دیورون بر روی بقاء Daphnia magna [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 1-11]
  • شناور ماسوله، علیرضا تاثیر نانو ذره آهن و Lactobacillus plantarum KC426951 پوشش‌دار شده به صورت مجزا و تلفیقی بر فاکتورهای رشد و زنده مانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 99-110]

ص

  • صیاد بورانی، محمد پرورش ماهی آزاد دریای خزر( Salmo caspius ) با استفاده از آب لب شور دریای خزر از مرحله انگشت قد تا مرحله پیش پرواری [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 1-16]
  • صادقی، زهرا معرفی روش های مختلف استحصال فایتوبیوتیک‌های مورد استفاده در آبزی پروری [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 59-74]
  • صلواتیان، سید محمد افزایش تولید طبیعی شیرونومیده در استخرهای پرورش ماهی با استفاده از نور و دستکاری بستر [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 53-62]

ع

  • عینی دیوشلی، حسین افزایش تولید طبیعی شیرونومیده در استخرهای پرورش ماهی با استفاده از نور و دستکاری بستر [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 53-62]

ف

  • فلاحتکار، بهرام مروری بر نیازمندی‌های مواد معدنی در تغذیه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (mykiss Oncorhynchus) [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 43-58]
  • فلاحتکار، بهرام اثرات محرومیت و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و ذخایر انرژی در تاسماهیان [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 75-94]
  • فلاحی کپورچالی، مریم تعیین حد مجاز مصرف علف کش دیورون بر روی بقاء Daphnia magna [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 1-11]
  • فئید، منیره مهمترین بیماری های عفونی کپور نقره ایHypophthalmichthys molitrix و راه های کنترل و پیشگیری از آنها [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 29-42]
  • فئید، منیره بررسی میزان آلودگی کلیفرمی رودخانه کرگانرود در غرب استان گیلان [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 87-98]

ق

  • قاسمی، محدث پرورش ماهی آزاد دریای خزر( Salmo caspius ) با استفاده از آب لب شور دریای خزر از مرحله انگشت قد تا مرحله پیش پرواری [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 1-16]
  • قاسمی، محدث مهمترین بیماری های عفونی کپور نقره ایHypophthalmichthys molitrix و راه های کنترل و پیشگیری از آنها [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 29-42]
  • قانع، احمد بررسی میزان آلودگی کلیفرمی رودخانه کرگانرود در غرب استان گیلان [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 87-98]
  • قائمی، ویدا بررسی خاصیت دارویی 5 جلبک قهوه‌ای بومی حوزه آبهای جنوب کشور و ترویج آنها برای پرورش [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 43-52]

ک

  • کردی، حمیده تاثیر نانو ذره آهن و Lactobacillus plantarum KC426951 پوشش‌دار شده به صورت مجزا و تلفیقی بر فاکتورهای رشد و زنده مانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 99-110]
  • کردجزی، معظمه بررسی خاصیت دارویی 5 جلبک قهوه‌ای بومی حوزه آبهای جنوب کشور و ترویج آنها برای پرورش [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 43-52]
  • کریم زاده، کتایون استخراج وشناسایی ساختاری کیتین از فلس ماهی سفید (Rutilus frisii Kutum) [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 13-21]
  • کمالی، ابوالقاسم برخی از خصوصیات تولید مثلی ماهی اسبله اروپایی جنس نر( L. , 1758 Silurus glanis) در تالاب بین المللی انزلی [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 119-127]
  • کمالی، صغری تاثیر غنی سازی ماکارونی تولید شده به روش صنعتی با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر میزان ذائقه پسندی [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 109-118]

گ

  • گنجور، محمدسعید ضدعفونی کننده های شیمیایی مورد استفاده برای تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 95-108]

ل

  • لواجو، فاطمه ترکیبات اسید چرب و ارزش تغذیه ای میگو Macrobrachium nipponense تالاب انزلی در سه زیستگاه غرب، مرکز و شرق [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 25-34]

م

  • محسنی، محمود کاربرد بتائین در افزایش رشد و بهبود سیستم ایمنی در تغذیه بچه فیلماهی پرورشی (Huso huso) [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 1-12]
  • محمدی تبار، بهمن موانع توسعه اقتصادی و اجتماعی پرورش ماهیان گرمابی در شهرستان رشت [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 13-24]
  • محمدی تبار، بهمن مولد سازی شاه میگوی آب شیرین [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 35-50]
  • محمودی، رقیه ضدعفونی کننده های شیمیایی مورد استفاده برای تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 95-108]
  • مددی، فریبا وضعیت گونه های زئوپلانکتون در جنوب غربی دریای خزر، سواحل انزلی [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 63-72]
  • مرتضایی، فائزه مروری بر نیازمندی‌های مواد معدنی در تغذیه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (mykiss Oncorhynchus) [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 43-58]
  • میرزاجانی، علیرضا ترکیبات اسید چرب و ارزش تغذیه ای میگو Macrobrachium nipponense تالاب انزلی در سه زیستگاه غرب، مرکز و شرق [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 25-34]
  • مطلبی، عباسعلی تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18- [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 17-28]
  • مکارمی، مرضیه ریخت شناسی، شناسایی، پراکنش وفهرست گونه های آنتن منشعبان (Cladocera) درمناطق مختلف تالاب ‌انزلی‌ [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 59-70]
  • ملکی شمالی، سپیده بررسی میزان آلودگی کلیفرمی رودخانه کرگانرود در غرب استان گیلان [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 87-98]
  • موسوی، سید عباس مولد سازی شاه میگوی آب شیرین [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 35-50]
  • مومنی توتکله، مهدی موانع توسعه اقتصادی و اجتماعی پرورش ماهیان گرمابی در شهرستان رشت [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 13-24]
  • مومنی توتکله، مهدی مولد سازی شاه میگوی آب شیرین [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 35-50]

ن

  • نوغانی، فاطمه تاثیر غنی سازی ماکارونی تولید شده به روش صنعتی با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر میزان ذائقه پسندی [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 109-118]

و

  • ولی پور، علیرضا شاه میگوی آب شیرین گونه مناسب برای معرفی به صنعت آبزی پروری ایران [دوره 1، تابستان 96، 1396، صفحه 73-87]
  • ولی پور، علیرضا پرورش ماهی آزاد دریای خزر( Salmo caspius ) با استفاده از آب لب شور دریای خزر از مرحله انگشت قد تا مرحله پیش پرواری [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 1-16]
  • ولی پور، علیرضا تاثیر نانو ذره آهن و Lactobacillus plantarum KC426951 پوشش‌دار شده به صورت مجزا و تلفیقی بر فاکتورهای رشد و زنده مانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 1، پائیز 96، 1396، صفحه 99-110]
  • ولی پور، علیرضا مولد سازی شاه میگوی آب شیرین [دوره 1، زمستان 96، 1396، صفحه 35-50]